Bakad potatis  med sellerisallad

Bakad potatis med sellerisallad

Gör så här

1. Stick potatisen och baka dem i ugnen vid 175° ca 60 min.
2. Blanchera eller ångkoka sellerin i hålbleck i ugnen ca 6 min. Låt svalna. Blanda sellerin med de övriga ingredienserna till salladen. Smaka av med salt och peppar. 3. Servera salladen som fyllning till potatisen.

Serveringsportion ca: Potatis 280 g, sellerisallad 200 g
Källa: Arla Köket Lunch 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen