Bakad kolja med ägg- och ansjovisröra, räkor och otkräm

Bakad kolja med ägg- och ansjovisröra, räkor och otkräm

Gör så här

1. Skär koljan i portionsbitar à 150 g och salta. Baka koljan vid servering på 70° kombi med 30% ånga till en innertemperatur på 47°.
2. Koka äggen ca 5 min så att gulan fortfarande är lös, kyl ner och skala. Hacka ägg och ansjovis, blanda allt med brynt smör och gräslök.
3. Vispa crème fraiche och blanda med brynt smör och ost, smaka av med salt.
4. Lägg upp ägg- och ansjovisröran på gräslök och toppa med pepparrot. Lägg upp fisken och toppa den med potatis och räkor blandat med örter. Spritsa på ostkrämen.

Källa: Årets Kock 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen