Augustipanna med ingefära

Augustipanna med ingefära

Gör så här

1. Bryn kött, lök och vitkål i smör. Lägg över i en kokgryta.
2. Tillsätt buljong, soja och ingefära. Låt koka ca 15 min.
3. Rör ner paprika och bönor. Red av med vetemjöl utrört i lite grädde. Låt koka i 5 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka couscousen. Rör ner smör.
Servera med sallad.

Serveringsportion ca: Augustipanna 170 g, couscous 2 dl, sallad 50 g
Källa: Lunchguiden nr2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen