Asiatisk köttgryta

Asiatisk köttgryta

Gör så här

1. Fräs lök och curry i smör. Tillsätt buljong och soja. Koka upp. Tillsätt köttet och sjud tills ca 10 min av koktiden återstår.
2. Tillsätt morötterna. Koka upp. Red av med vetemjöl utrörd i vätska. Sjud ca 5 min.
3. Tillsätt matyoghurt. Värm. Smaka av med socker, salt och peppar.
4. Koka riset.
5. Servera med mandarinklyftor, nötter, kokos och ris.

Serveringsportion ca: Gryta 230 g, ris 120 g
Källa: Lunchguiden nr4

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen