Ärtig kycklinggryta med mynta

Ärtig kycklinggryta med mynta

Gör så här

1. Koka puré, buljong och grädde på svag värme ca 5 min. Red av med lite majsstärkelse. Smaka av med mynta, salt och peppar.
2.Tillsätt köttet. Koka upp eller värm i bleck i ugnen till kärntemperaturen i köttet är 75°. Smaka av med mynta, salt och peppar.

Servera gärna med ångkokta morötter och stekt eller kokt potatis.

Serveringsportion ca | gryta 210 g

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen