Äpple i rosmarinkryddad karamell

Äpple i rosmarinkryddad karamell

Gör så här

1. Koka ihop ingredienserna till karamellsåsen. Sila av eller plocka upp rosmarinkvisten.
2. Lägg äppelklyftorna på bleck och slå karamellsåsen över. Baka klyftorna mjuka i ugnen vid 160°C ca 7-8 min.
3. Servera varma på en skiva vetebröd med kall, lättvispad grädde.

Serveringsportion ca: 280 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen