Äpple- och valnötskaka

Äpple- och valnötskaka

Gör så här

1. Vispa smör och socker vitt och poröst. Tillsätt äggen ett i taget.
2. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggvispet. Vänd sist ner valnötter och äpple.
3. Fördela smeten i formar och grädda i ugn på 175°C ca 1 timme. Låt kallna.
4. Rör ihop kvarg, vaniljsocker och smör till topping och bred över kakan. Pudra över kanel.
5. Förvara kakan svalt.

Serveringsportion ca: 140 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen