Äppelkompott med kanelkrisp

Äppelkompott med kanelkrisp

Gör så här

1. Koka ihop äpple, juice, vatten och socker på svag värme under lock tills det börjar tjockna. Kyl.
2. Bryn smör lätt på bleck i ugn, 200°. Lägg på müsli och kanel, rör om. Låt kallna.
3. Vispa vaniljsåsen tjock och krämig.
4. Bottna glas med äppelkompotten, lägg på vaniljsåsen och toppa med kanelkrispet.

Serveringsportion ca: Kompott 65 g, krisp 25 g, vaniljsås 20 g
Källa: Arla Köket skola 1:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen