Äppel- och plommonkompott med nyponyoghurt

Äppel- och plommonkompott med nyponyoghurt

Gör så här

1. Koka plommon, äpple och kanelstång i socker och vatten ca 15 min. Red av med majsstärkelse. Smaka av med ingefära.
2. Blanda matyoghurt med nyponpulver. Lägg på en klick nyponyoghurt vid servering. Du kan även servera naturell yoghurt till.

Serveringsportion: Kompott 160 g, yoghurt 0,5 dl
Källa: Arla Köket Junior 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen