Apelsinfisk med prickigt ris

Apelsinfisk med prickigt ris

Gör så här

1. Blanda sirap, juice, soja och salt och värm försiktigt i en kastrull.
2. Fördela fiskfiléerna i lätt smorda bleck. Lägg en skiva apelsin på varje filé. Fördela glaseringen på fiskfiléerna. Stek i ugn vid 150° ca 15 min. Strö över solrosfrön vid servering.
3. Koka riset enligt anvisning på förpackningen, vänd ner grönsaksblandningen när ca 5 min återstår av koktiden. Blanda crème fraiche med tomatpuré, vänd ner och smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion: apelsinfisk ca 130 g, rissallad ca 125 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen