Små skorpor som är trevliga att servera till te med smör och ost eller som det är till kaffet. Smaksätt med så mycket apelsinsmak som passar era gäster.

Apelsin- och mandelskorpor

Små skorpor som är trevliga att servera till te med smör och ost eller som det är till kaffet. Smaksätt med så mycket apelsinsmak som passar era gäster.

Gör så här

    • Vispa smör, socker, sirap, och vaniljsocker poröst.
    • Tillsätt mandel, bakpulver, ägg och till sist mjölet. Smaksätt med rivet apelsinskal och bittermandelolja. Arbeta till en smidig deg. Rulla ut degen till längder.
    • Grädda i ugnen vid 150º ca 20-25 min. Låt svalna.
    • Skär i skivor och lägg dem på en plåt eller på galler och låt dem torka i ugnen vid 50-100º.
    • Servera med smör och ost.
  • Serveringsportion ca: Skorpor 80 g Källa: Det ska vara gott att bli gammal