Apelsin- och basilikalax

Apelsin- och basilikalax

Gör så här

1. Skiva laxen tunt och lägg på ett stort fat.
2. Vispa ihop ingredienserna till såsen och droppa över laxen.
3. Avsluta med några varv från pepparkvarnen och dekorera med t ex krasse.
4. Blanda till en sallad med t ex apelsinfileér och rödlök.

Tips: Har du mycket "laxslattar" är det gott att skära dem i tärningar och marinera i det som blivit över eller gör lite extra.

Serveringsportion ca: 60 g
Källa: Det Drömmarnas Jul

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen