Anklår - hoisin - shiitake - kumquats

Anklår - hoisin - shiitake - kumquats

Gör så här

1.  Dela kumquats och blanchera  i vatten. Tryck ut fruktköttet och skär skalet i klyftor. Koka upp  vatten, socker och ättika. Slå  lagen över skalen och ställ i kyl.

2.  Skala och kärna ur papayan, skär i julienne. Lägg ner i lagen med kumquats och låt stå ca 3 tim.

3.  Skala och skiva silverlöken tunt på mandolin. Spola löken i vatten så den blir krispig och mjuk i smaken.

4.  Smaka av smetana med hoisinsås och salt, fyll en spritspåse.

5.  Plocka ner ankan i mindre bitar. Värm och smaka av med hoisinsås.

6.  Skiva och stek shiitake med olja och smaka av med soja. Dela ner salladen i blad och skölj.

7.  Lägg upp salladsbladen och fyll med ankan. Toppa med shiitake, kumquats, papaya, silverlök och koriander. Spritsa på smetana.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen