Anisbullar med hasselnötsfyllning och honung

Anisbullar med hasselnötsfyllning och honung

Gör så här

1. Värm smör och mjölk fingervarmt.
2. Lägg övriga ingredienser i en blandare och slå på smörmjölken. Arbeta degen smidig i 5-7 min. Låt jäsa ca 40 min under bakduk.
3. Häll ut degen på mjölad bänk och arbeta ihop. Dela upp degen och rulla till små, runda bullar. Låt jäsa ytterligare 30 min på bakplåtspapper.
4. Rör ihop hasselnötsmassa, kvarg och honung och lägg i en spritspåse. Tryck små hål i bullarna med mjölad tumme och spritsa i lite fyllning.
5. Grädda bullarna i ugn, 225° i 5-8 min. Låt svalna under bakduk.
6. Pudra bullarna med lite florsocker vid servering och ringla ev lite extra honung över.

Serveringsportion ca: Bulle 70 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen