Ångkokta kolja med kokos- och saffranssås

Ångkokta kolja med kokos- och saffranssås

Gör så här

1. Fräs saffran, lök och vitlök i smör.
2. Tillsätt buljong, vin och kokosmjölk. Koka på svag värme ca 10 min.
3. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska och koka på svag värme ca 5 min.
4. Tillsätt grädde, koka upp och smaka av med salt och peppar.
5. Lägg fisken i hålbleck samt salta och peppra.
6. Lägg rotfrukter på fisken och koka i ånga i ugn ca 8 min.
7. Vid servering, slå sås över fisk och rotfrukter. Servera med t ex nudlar eller kokt ris.

Serveringsportion ca: Fisk- och grönsaker/rotfrukter 200 g, kokos- och saffransås 100 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen