Ångad sej med betor och ostkrisp

Ångad sej med betor och ostkrisp

Gör så här

1. Koka betorna mjuka i välsaltat vatten. Skala medan de är varma, skär i klyftor. Låt svalna. Värm betorna i buljongen vid servering.
2. Rosta brödet i ugn på 175°. Låt svalna och blanda med Apetina och salladslök.
3. Salta och peppra fisken, ånga den i ugn tills innertemperaturen är 50°.
4. Servera med potatis.

Serveringsport ca: Sej 120 g, betor 100 g, ost 24 g, rågbröd och lök 2 msk
Källa: Arla Köket Restaurang 1:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen