Ångad lättrimmad torsk med vispad pepparrotskräm, smörslungad potatis och örter

Ångad lättrimmad torsk med vispad pepparrotskräm, smörslungad potatis och örter

Gör så här

1. Skär torsken i portionsbitar à 150 g. Rimma fisken under natten i rimlagen. Ånga torsken vid servering på 70° ånga tills den har en innertemperatur på 40°.
2. Koka potatisen. Gör en citronette på brynt smör och citronsaft. Slunga potatis och salladslök i citronetten.
3. Vispa crème fraiche med pepparrot, smaka av med citronsaft och salt.
4. Servera den ångade torsken med smörslungad potatis och pepparrotskräm. Garnera med pepparrot och örter.

Källa: Årets Kock 2013

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen