Aloo raita bulgursallad

Aloo raita bulgursallad

Gör så här

1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen i vatten eller buljong. Låt svalna.
2. Rosta senapsfrön i torr stekpanna tills de börjar poppa.
3. Blanda yoghurt med rödlök, chili, koriander, spiskummin, salt, peppar och hälften av senapsfröna. Häll blandningen över bulgurgrynen.
4. Garnera med senapsfrön och korianderblad.
5. Servera gärna i ett fiberrikt bröd, som på bilden.

Serverinsportion ca: 200 g
Källa: Deli, Arlaköket 7:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen