Akropolis

Akropolis

Gör så här

1. Halvera paprikorna och kärna ur dem. Lägg på bleck med skinnsidan uppåt och rosta i ugn, ca 10-12 min i 200° tills skalet bubblar. Låt svalna på plastat bleck. Skala paprikorna när de fortfarande är lite ljumma.
2. Marinera paprikorna i olivolja, citronjuice, kapris och salt, minst 1 timme men gärna över natten.
3. Mosa ihop ost, kvarg och cottage cheese. Rör ner purjolök och smaka av med vitlök, salt och peppar.
4. Dela brödet, t ex panini, och bred på oströran. Toppa med marinerade paprikor, kapris samt gärna lite bladpersilja eller timjan.

Serveringsportion: ca 330 g
Källa: Deli, Arla Köket 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen