Ägg- och rödlöksmojo

Ägg- och rödlöksmojo

Gör så här

1.Hacka ansjovis och ägg, blanda med rödlök.
2.Blanda pepparrot och dill med crème fraiche och majonnäs. Vänd ner ägghacket. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
3.Låt stå kallt över natten.

Passar bra till stekt, grillad eller rökt fisk.

Serveringsportion:ca 120 gram.
Källa:Kock i skolan 2010 (Robert Ringman, Södra skolan, Motala)

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen