Afrikansk fisk med kokos och sötpotatis

Afrikansk fisk med kokos och sötpotatis

Gör så här

1. Lägg potatis, aprikoser, kokosmjölk, buljong, koriander och piripiri i en gryta. Koka på svag värme ca 10 min. Red av med maizena utrörd i lite vätska. Tillsätt matyoghurt och purjolök. Smaka av med salt och peppar. Värm grytan.
2. Vänd fiskfiléerna i mjöl och stek dem i smör. Salta och peppra.

Serveringsportion: Sötpotatisgryta 200 g, fiskfilé 100 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen