Raclette Riches Monts

Raclette är både en ost och en maträtt med lång tradition i Frankrike och i Schweiz. Namnet kommer från franska ”racler” som betyder ”skrapa av” och det är precis vad man gör när osten smälter. Lagrad i cirka två månader.

Produktfakta

Till produkten: Raclette Riches Monts

Ostfamilj

Halvhård ost gjord på komjölk.

Karaktär

När osten värms och smälter framträder en alldeles unik smak.

Bra att veta

Osten smälter även bra i mikro, i ugn och med brännare. Kokt eller bakad potatis, ett gott bröd, små inlagda gurkor, syltlök och rökt skinka är de traditionella tillbehören till en raclette.

Raclette med chorizo, surdegskrutonger, champinjoner, salladslök och chili

En dröm för alla som älskar varm ost. Det är bara att smälta osten i små bitar i mikron om du inte har ett raclettejärn. Servera med de goda tillbehören.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen