Stans Bästa Semla

Under vintern anordnar Arla tävlingen Stans Bästa Semla med svenska folket som jury. Kampanjen Stans Bästa Semla har funnits sedan 2012 och är ett initiativ från Arla.

Stans Bästa Semla

I Arlas digitala kampanj Stans Bästa Semla, deltar tusentals konditorer runt om i landet. Tävlingen vänder sig till alla som serverar semlor. Oavsett om man har ett konditori och serverar semlor till bords, säljer semlor i matbutik eller erbjuder en helt ny typ av semla så är man välkommen att delta.

Stans Bästa Semla – så går tävlingen till

När man lagt till sitt café, konditori eller butik på stansbasta.se kan semmelälskare från hela landet rösta. De som har flest röster hamnar på topplistan. Tävlingen inleds i december och på semmeldagen koras vinnaren i de tio största städerna i Sverige, dvs. de ställen med flest antal röster. Vinnaren diplomeras av Arla och kan stolt berätta att de serverar stans bästa semla, vilket brukar leda till fin publicitet för de konditorer som vunnit.

För att påminna gästerna om att lägga en röst kan man helt kostnadsfritt beställa ett paket innehållande hyllvippor, klistermärken och pins till kartonger, påsar och display.

Lägg till ditt café, konditori eller butik på Stans Bästa Semla

Varför driver Arla kampanjen Stans Bästa Semla?

Varför driver Arla kampanjen Stans Bästa Semla?

Arla vill engagera både caféer och slutkonsumenter kring specifika bakverk och produkter som ligger nära Arla. Kampanjen hjälper även caféer och konditorier att förlänga semmelsäsongen. Kunder och caféer ska se Stans Bästa Semla som en plattform att ytterligare bygga vidare på och göra till sin egen grej. Semlorna är hetare än någonsin och antalet varianter på traditionella bakverk har fullständigt exploderat, vilket Arla vill fortsätta uppmuntra. Genom kampanjen lyfter man ställen som har bra semlor vilket blir en inspirerande guidning till vilket café man ska välja för att få en riktigt god semla.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen