Restauranggalan – kategorin Årets Krog

Restauranggalan är en branschgala där restaurangbranschen hyllar och uppmärksammar de kockar, sommelier, servitörer, bartenders, krögare och leverantörer som har utmärkt sig under året som gått.

Restauranggalan

Restauranggalan arrangeras sedan 2008 och är ett årligt återkommande evenemang där förebilder, inspiratörer och innovatörer i alla delar av branschen lyfts fram och hyllas. Restauranggalan bedömer delar inom den svenska restaurangnäringen i ett flertal tävlingskategorier där kandidaterna gallras fram i hård konkurrens. Varje kategori har en egen jury som analyserar och värderar de personer och företag som nomineras. Under Restauranggalan koras vinnarna.

Ett av priserna som delas ut är Årets Krog, ett pris som instiftats av branschtidningen Restauranger & Storkök och Stiftelsen Sveriges Bästa Bord. Arla är kategoripartner till det prestigefyllda priset Årets Krog som uppmärksammar en restaurang som genom sin ambition, sin kreativitet eller på annat sätt tillfört svensk gastronomi något utöver det vanliga.

Mer om Restauranggalan

Arla och Restauranggalan

Arla och Restauranggalan

Arla samarbetar med Restauranggalan kring priset Årets Krog. Genom samarbetet är Arla med och lyfter hjältarna i branschen. Under galan hyllas de som gjort något alldeles extra för att sätta Restaurangsverige på världskartan. Med sponsorskapet vill Arla vara med och främja svensk gastronomi och gastronomisk förnyelse. Restauranggalan tar ett helhetsgrepp kring branschen där alla delar av branschen lyfts fram och hyllas, vilket Arla är med och stöttar.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen