Smörteknik

Smör är en av kockarnas bästa vän i köket. Här lär Johan Jureskog, Stefan Eriksson och Pelle Johansson ut magin, kemin och teknikerna med smör.

Hollandaisesås

Johan Jureskog visar knepen för att lyckas med en hollandaisesås.

 

Café de Paris-smör

Pelle Johansson gör Café de Paris-smör - kryddsmörens konung.

 

Brynt smör

Johan Jureskog fixar brynt, smaksatt smör som passar perfekt till färska primörer.

 

Smörskum

Stefan Eriksson lär dig vad smörskum är.

 


Aromastekning

Aromastekning, vad är det? Pelle Johansson förklarar.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen