Desserter

Katja Palmdahl visar upp tekniker och metoder för hur man lyckas med klassiska grundrecept på sorbet, parfait, glass, mousse och fromage. När du behärskar grundtekniken kan du smaksätta och utveckla egna desserter i oändlighet. Men först koll på grunderna!

Sorbet

Lär dig göra sorbet.

 

Parfait

Hur man lyckas med parfait.

 

Vaniljglass

Håll koll på temperaturen när du gör glass. 

 

Mousse

Lär dig laga chokladmousse. 

 

Fromage

En tidlös dessert - fromage. 

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen