Toppa fjällmenyn

Toppa fjällmenyn – nya rätter, mer variation, nöjdare kunder

Enligt vår undersökning bland krögare i fjällen efterfrågar restauranggästerna ett modernt och fräscht lunchalternativ som erbjuder ett bra energi- och näringsinnehåll. Menigos och Arlas köksmästare har därför arbetat fram recept som är kostnadseffektiva, flexibla och passar de flesta typer av restauranger.

Vi har valt råvaror som spar tid i köket och som är enkla att variera.

Restauranggästerna vill ha variation och vill äta mer vegetariskt samt känna att de får valuta för pengarna.

Recepten ger dig möjligheten att välja nivå utifrån råvarukostnad, tids åtgång och ambition. Vi har valt råvaror som spar tid i köket och som är enkla att variera för att ge dig stor flexibilitet. Rätterna ger bra logistik i köket, och de är lätta att montera.

Allt om den nya fjällmenyn

Jobba med menyn – en spännande meny lockar fler gäster.
Jobba med menyn – en spännande meny lockar fler gäster.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen