Inled med guldkant

För många gäster är julbordet en av årets största restaurangupplevelser. Sätt ribban högt och inled med ett glas mousserande istället för den klassiska glöggen med pepparkaka. Till bubblet ger frasiga fröflarn och osthjärtan en härlig försmak på kvällens festmåltid.

Fruktbrödkrisp med rillette

Brödet har en central roll på julbordet men det blir också mycket spill. Skär det tunt, pensla med smör och gör goda crostini av fruktbrödet, kavringen eller pumpernickeln och använd till aptitretarna. Rillette är oemotståndligt gott!

Frasiga fröflarn med ost och fikon

Gör fröknäcket extra smakrikt med färsk ingefära och toppa med ost och en vacker bit fikon.

Kycklinglevermousse med gelétopp

En hållbart producerad, ekologisk anklever är dyr att köpa in medan bra kycklinglever från en svensk, ekologisk producent knappt kostar något alls. En sammetslen, kryddig och krämig mousse med sötsyrlig gelé på toppen är en ljuvlig inledning på måltiden.

Smakrika osthjärtan

Lika söta som smakrika blir ostkakorna utskurna med pepparkaksformar. Går att variera i det oändliga och ett perfekt sätt att använda ostsnuttar som inte är tillräckligt fina att sätta ut på julbordet. Smaksätt med granskott, eller annan vild krydda.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen