Julen 2016: julsmaker med grönt i fokus

Julen 2016: Dags för julbord!

Vegotrenden har aldrig varit så stor som 2016. Över tio procent av svenskarna är vegetarianer och ännu fler flexitarianer. Detta ställer nya krav på dig som kock.

Vi har tagit hjälp av matkreatören Anna Henning Moberg och hoppas kunna bjuda på inspiration till ett julbord med genuina och juliga smaker – men med flera vegetariska rätter.

Vad sägs om inlagd shiitake i krämig ört- och citronsås? Vi låter även det vilda smyga sig in –kanske blir det i år du bjuder på inlagda rönnbär till osten. För erfarna köksmästarna Fredrik Hedlund och Conny Welin är gröna inslag på julbordet en självklarhet. Läs också deras tips om ett hållbarare och mer ekonomiskt lönsamt julbord.

Varmt lycka till med årets julbord önskar vännerna på Arla!

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen