Tre snacktips från Jimmi Erikssons vinnarresa

Tre snacktips från Jimmi Erikssons vinnarresa

Snacks och finger food fick vi ofta på restaurangerna i norra Kalifornien. Här har jag tolkat några med mina favoritråvaror. Perfekta att servera till mingel vid stora beställningar, i baren eller på en tallrik som förrätt.

Pumpadumpling med färskost, ingefära och forellrom

Pickla tunt skivad butternutpumpa i en ättiks- och ingefärslag. Smaksätt färskosten med hackad gari – inlagd ingefära – och salt. Fyll pumpaskivorna med färskosten, vik ihop och toppa med forellrom. Här finns en video på monteringen

Pumpadumpling med färskost, ingefära och forellrom
Pumpadumpling med färskost, ingefära och forellrom

Hummerklo med yoghurt och vit persika

Lägg en kokt hummerklo på en klick grekisk yoghurt. Pressa över färsk, vit persika.

Bakad kyckling i salladsblad

Plocka bakat kycklinglår. Smaksätt kokt nakenhavre med skyn från kycklingen och citronskal. Spritsa rökt gräddfil i gemsalladsblad. Lägg i kyckling, nakenhavre och toppa med örter, t ex oxalis.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen