Upptäck möjligheterna med KESO® Cottage Cheese

Se bortom tråkiga hälsotallrikar och fantasilösa sallader – KESO® Cottage Cheese är en produkt som förtjänar långt mer utrymme än så. Den neutrala smaken och härliga konsistensen förhöjer enkelt en mängd olika rätter, inte minst de fräscha och lätta alternativ som ofta efterfrågas under sommaren.

Upptäck möjligheterna med Keso

 

Fylld av möjligheter

Nu även LAKTOSFRI!

Nu finns Arla KESO® Cottage Cheese även som laktosfri, med samma mångsidiga och nyttiga egenskaper.

Läs mer här

Låt den bli en del av en matig röra när du fyller wraps och mackor eller inspireras av det amerikanska köket och testa att byta ut majonnäsen i en smarrig lobster roll. Mixa ner den i fruktiga smoothies för att få ett mer näringsrikt och mättande mellanmål eller använd den som topping på pannkakor, våfflor, råraksplättar eller äggröra.

Med KESO® Cottage Cheese har du alltid en rad goda, lätta sommarrätter inom nära räckhåll. Se bara till att förvara den ordentligt svalt i sommarvärmen så håller den sig fräsch under hela hållbarhetsperioden.

Lotta tipsar

KESO® Cottage Cheese är superbra i vegosammanhang. Dess höga proteininnehåll och näringstäthet gör den till ett bra alternativ istället för kött eller fisk.

Keso produkter

KESO® Cottage Cheese Naturell 4%

Cottage cheese är en grynig färskost. Arlas varumärke för cottage cheese är KESO® och den tillverkas av svensk mjölk. Mjölken ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till små runda ostkorn. För att få en krämig och smakrik ost blandas kornen med mjölk, grädde och lite salt.

KESO® Cottage Cheese Ekologisk Naturell 4%

Arlas varumärke för cottage cheese är KESO®. Den tillverkas av ekologisk svensk mjölk genom att mjölken ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till små runda ostkorn. För att få en krämig och smakrik ost blandas kornen med mjölk, grädde och lite salt. Den ekologiska cottage cheesen har samma utseende och smak som vår ordinarie KESO® cottage cheese.

KESO® Cottage Cheese Laktosfri 4%

Cottage cheese är en grynig färskost. Arlas varumärke för cottage cheese är KESO® och den tillverkas av svensk mjölk. Mjölken ystas med mjölksyrakultur och ystenzym till små runda ostkorn. För att få en krämig och smakrik ost blandas kornen med mjölk, grädde och lite salt. Arlas laktosfria cottage cheese har samma konsistens och smak som den vanliga naturella varianten Arla har i sitt sortiment under varumärket KESO®

Fler inspirerande artiklar

Expertens tips för en lyckad sommarkrog

Soliga dagar och ljumma nätter kan man bara hoppas på, men övriga ingredienser för en lyckad sommarkrog har man makt över. Här ger kocken Jakob Tholsby sina bästa tips. Han är inne på sitt 14:e år som sommarkrögare på Gotland.

Osten som förgyller burgaren

Bra kött, inte för hårt grillat och en riktigt god ost. Det är grunden i de populära hamburgarna på Camilla och Puttes i Oxelösund. Den amerikanskinspirerade dinern ger gästerna en upplevelse för alla sinnen och Arlas Castello® Burger Cheddar står för den gyllene touchen.

12 läckra recept med Apetina

Apetina är en mångsidig ost med god sälta och flera spännande användningsområden. Den kommer färdigtärnad i lake i en praktisk hink - redo att göra dina rätter ännu godare.

Mindre svinn, mer lönsamhet – vi har tipsen

Sommaren är en tid då många önskar lätt och fräsch mat med fokus på goda råvaror och bra näring. Genom smarta produktval går det enkelt att skapa rätter med mycket smak och lite svinn.

Det är skillnad på yoghurt och yoghurt!

Fetthalten i våra yoghurtprodukter varierar, likaså smaken och konsistensen. Vissa passar bättre till frukost och dryck, andra till matlagning eller bakning. Men vad är egentligen skillnaden mellan våra yoghurtprodukter?

Ta mé – on the go-sortiment som säljer i sommar

On the go-produkterna inom mejeri är ett lönsamt segment som växer snabbt. Vi på Arla har ett brett och attraktivt sortiment av produkter som passar perfekt till sommarens alla aktiviteter.

Gelato Lab – lär dig konsten att göra god gelato

Arla utökar nu sin satsning på branschutbildningar, Culinary Labs, med ett Gelato Lab. Kursledare är glassmästare Kenneth Erlandsson som driver SNÖ i Stockholm, utbildar i glass på universitetet i Bologna och i fjol vann Svenska Glassmästerskapen.

Arla® Färskost – nu som eko!

Favoriten Arla® Färskost kommer nu i en ekologisk version. Precis som tidigare är den fri från tillsatser och passar lika bra till smörgåsar, bakning eller varm och kall matlagning.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen