Burgare på menyn – ett smart sätt att öka lönsamheten

Burgare på menyn – ett smart sätt att öka lönsamheten

Vilka är de bästa knepen för en bra burgare och hur får man business på burgaren? Och, vilken är den bästa osten? Tre burgarexperter ger dig sina bästa tips.

Man kan ta väldigt bra betalt för en hamburgare idag, nästan galet mycket.

Vi frågade tre burgarexperter om deras bästa tips när det gäller tillagning, smaksättning och prissättning av hamburgare. Experterna är:

  • Jacob Tholsby, kock och krögare som driver Pighuset Tapas och Cava samt Ljugarns strandcafé & restaurang på Gotland
  • Rickard Hägg, f.d. kock och burgarfantast. Numera säljare på Martin & Servera
  • Glenn Göransson, vinnare av Burger Battle 2016 och är kock på Staffanstorps gästis samt driver cateringfirman Outdoor Dining

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen