Coffee Lab

När espresson är bryggd och mjölken skummad är det dags att göra Latte Art. För att bli riktigt skicklig gäller det att öva mycket och ofta. Med Arlas Coffee Lab-utbildning har du en bra grund att stå på och goda förutsättningar att bli en mästare av rang.

Kort fakta

  • Grundläggande kurs för alla som arbetar som barista
  • Antal deltagare: upp till 10 personer
  • Lämplig lokal: café eller motsvarande
  • Utrustning: espressomaskin, kvarn
  • Kostnad: gratis för deltagarna
  • Kursledare: Alexander Ruas eller Steven Moloney
  • OBS, kurser för baristor med särskilda önskemål kan genomföras

Vi ger dig verktygen för att lyckas

Detta är en inspirerande och givande halvdags workshop för dig som arbetar som barista. Kursen har stort fokus på praktiska övningar samt även tips på hur du ökar din försäljning. 




En inspirerande halvdagskurs med fokus på Latte Art

Kursen riktar sig till

Coffee shops och caféer, samt alla kunder med espressomaskin.

Målsättning med kursen

Att säkra kvaliteten på espressobaserade drycker och att du ska känna att du gått marknadens bästa baristautbildning.

Detta lär du dig

Kaffe som råvara – från plantage till kopp. Mjölk som råvara – vad är Latte Art®-mjölk? Espresso – grunder och riktlinjer. Mjölkskumning – enkla knep för perfekt skummad mjölk.

Intresserad av Arla Latte Art-utbildning?

Är du och ditt företag intresserade och vill veta mer? Kontakta Viveca Kärrström, Concept Manager Inspiration Foodservice, för mer information: viveca.karrstrom@arlafoods.com

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen