Cheese Lab

I Arla Cheese Lab får du ta del av hur du använder ost i matlagningen på bästa sätt. Vilka smaker som gifter sig bra och kompletterar varandra samt vad som krävs för att lyfta och lyckas med menyn. Det är dags att utmana dina gästers smaklökar!

Kort fakta

  • Kunskapsnivå: kallskänkor och kockar
  • Lämplig lokal: kök eller matstudio
  • Kostnad: gratis för deltagarna
  • Kursledare: Roland Persson

Ost går att variera i det oändliga

Vi utgår från många av våra svenska hårdostar, men arbetar även med färskost och dessertostar. Med små fina ostupplevelser i form av barplock, smårätter och pizzetas kan du ge menyn ett lyft och utmana dina gästers smaklökar.

Skapa nya ostupplevelser till dina gäster

Den gedigne mästerkocken Roland Persson har en passion för ost som inte går att ta miste på. I Arla Cheese Lab uppmanar han dig att skapa nya, smakfulla ostupplevelser. Med en spännande bas av naturliga ingredienser och några enkla förberedelser förvandlar du välkända rätter och bakverk till något innovativt och modernt.

Roland Persson
Roland Persson



En inspirerande halvdagskurs med fokus på ost

Kursen riktar sig till

Konditorier och butiker med eget bageri/konditori. Restauranger samt hotell och kursgårdar.

Detta lär du dig

Nya recept på moderna osträtter. Hur du tar till vara på småbitarna och ostresterna efter matlagningen. Karaktär, smaker och smältegenskaper samt hur dessa varieras och används på olika sätt.

Intresserad av Arla Cheese Lab?

Är du och ditt företag intresserade och vill veta mer? Kontakta Viveca Kärrström, Concept Manager Inspiration Foodservice, för mer information: viveca.karrstrom@arlafoods.com

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör & sön: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen