Praktiskt och smidigt för gästerna

Vi kanske inte alltid tänker på hur många olika sorters moment vi går igenom när vi äter en frukost.

Vi sågar, skär, sticker, hyvlar, breder, häller, pumpar, trycker, skopar, nyper, strör, klämmer och öser. När man radar upp dem såhär märker ni nog snabbt att det kräver en mängd olika praktiska moment för att utföra ett frukostpass.

Underlätta för gästerna

  • Vissa redskap kan få fler än ett användningsområde - tårtspaden fungerar till exempel utmärkt till ostbuffén för att plocka upp ostskivor eller för att skära i mjukare ostar
  • För att undvika känslan av kladd vid yoghurt och filstationen är ett smart tips att använda sig av räfflade glasskålar istället för klara och helt genomskinliga
  • Mindre köer med kaffe på borden, om ni har möjligheten att ha kaffe, tillbehör och till och med en skräpskål vid varje matbord kan ni minska köer vid buffén och bidra till en mer avslappnad stämning
  • Placera det som hör ihop vid samma station. Till exempel alla glutenfria produkter samlade tillsammans och alla laktosfria alternativ ihop etc.
  • Skapa yta för gästen att stäla ner tallriken på frukostbuffén. Detta är viktigt då det uderlättar för gästen att kunna plocka med båda händerna.

    Det ska vara tydligt och lätt att hitta det man vill ha

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen