Breakfast Lab

Det sägs att frukosten är dagens viktigaste mål och vi håller med. Här ger vi dig essentiella och effektiva tips på hur du på bästa sätt kan ge dina gäster en härlig frukostupplevelse och tillgodoser deras olika behov. 

Vi vill att du ska hitta inspiration, här får du verktygen för att på ett optimalt sätt kunna uppfylla dina gästers önskningar och ge dem en frukostupplevelse utöver det vanliga. Man äter med både mun och ögon därför spelar det visuella en viktig roll. En varm atmosfär i rummet sätter prägel på gästernas välbefinnande och med enkla medel såsom bra ljussättning, vackert porslin och gedigen service bland personalen ger du de morgontrötta gästerna en skön start på dagen. 

En frukost ska vara organiserad på ett smart sätt.

Matkreatören Lars Erikssons bästa tips

Med sitt företag Kring mat arbetar Lars med att förhöja måltidsupplevelser. Han undervisar på Grythytte akademi, Örebro Universitet, och har haft hand om måltider kring flera stora evenemang som Årets Kock, EU-möten och Melodifestivalen.

Optimera frukostupplevelsen med dessa smarta tips

Experten tipsar

Estetik, upplägg och stämningshöjare är komponenter som spelar in och kan vara avgörande faktorer för att gästen ska uppleva det där lilla extra. Här får du konkreta och beprövade metoder som förgyller frukoststunden.

Underlätta för gästerna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fringilla neque volutpat, commodo orci quis, finibus neque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen