Färskost

Variera menyn med färskost

Med Arla® färskost i kylen är du alltid redo att skapa nya, frantastiska smakupplevelser till dina gäster. Alla älskar röror, med en handfull goda och krämiga blandningar kan du enkelt utveckla menyn och ge kunderna valfrihet och större variation.

 

Beställ broschyr

Beställ broschyren Arla® Färskost för samtliga 12 recept, smarta tips och härlig inspiration, helt kostnadsfritt. 

En produkt med brett användningsområde

Sedan lansering har Arla Färskost vuxit till en stor succé. Vår färskost innehåller inga tillsatser, bara naturligt gott i tre varianter. Med sin friska, lite syrliga smak och fasta konsistens passar Arla® Färskost perfekt till allt från smörgåsar och varm och kall matlagning till bakning. Den klarar att hettas upp, vilket gör den perfekt som fyllning i bl.a. crêpes, cannelloni och rullader. Produkten är även utmärkt som bas i röror och krämiga sallader, som till exempel cole slaw, och till cheesecakes och glasyrer.

Fem goda röror med Arla färskost

Avokado, anchochili och lime

Mixad avokado är fantastiskt gott att blanda med färskosten. Lägg till limen för fräschör och anchochili för sötma och djup. En röra som passar till alltifrån räkor till kyckling och fläsk.

Parmesan, saltgurka och pepparrot

Grovt riven parmeasan och pepparrot ihop med hackad saltgurka och senapsfrön blir blandat med färskosten en ljuvlig röra till plockmat eller smörgåsar.

Kronärtskocka, citron och persilja

Mixade kronärtskockshjärtan ger tillsammans med persilja och citron en frisk medelhavssmak som är perfekt ihop med den lena färskosten. Underbart till breadsticks, på sallader och i smakrikt bröd.

Bondbönor och dill

Bondbönan har med sin krämiga textur en bra konsistens för röror. Ihop med dillen får bönsötman ett härligt sting som är perfekt med färskosten. en röra som passar till mycket, inte minst till sallader

Rostad sötpotatis, vitlök och timjan

Rostad sötpotatis tillsammans med vitlök och citron får tillsammans med färskosten en underbar, nötig smak och krämig textur. Lika god till pulled pork som till charkbrickan.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen