4 typer av frukost-feeling

Hur gör man för att dagens första mål även ska bli det bästa? Vi gav oss ut i ottan för att höra med fyra typer av frukostställen. 

Bagerilyx hos Systrarna Ericsson

Systrarna Ericsson har försett västeråsarna med välbakat bröd sedan 1930. I dag drivs kaféet och bageriet av andra generationen Torneryd, systrarna Anna och Maria. Deras välkomponerade frukostar förgyller både tidiga jobbmöten och morgonstunder i kaféet.

Piggare morgonrast på Scania

Restaurang Sjökringlan på Scania i Södertälje har nyligen gett frukostserveringen en ansiktslyftning. Målet var att pigga upp snararare än att göra om helt, säger Camilla Segerman, restaurangchef på Sjökringlan som drivs av Compass Group.

Lite härligare frukost på Scandic Grand Central

Scandic Grand Central vill att gästerna både ska tycka om och tycka till om frukosten. Med god kvalitet, läcker uppdukning och lyhörd personal ger man turister och affärsresenärer en riktig smakstart på Stockholmsbesöket. Marina Lundblad är ansvarig för mat och dryck på hotellet.

Flexibel frukost hos 7-eleven

Frukosten på 7-Eleven ska vara smidig, prisvärd och lätt att ta med. Det säger Magnus Neldemo på marknadsavdelningen på 7-Eleven. Kunden ska också få bestämma, både vad som ingår i frukosten och när den ska ätas.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen