Den kryddsotade feta makrillen serveras med härliga syrliga tillbehör. Fänkålen marineras med yuzu och spetskålen stuvas med smörad vassle. Filmjölken, som i det här receptet blir en restprodukt, kan användas som färskost.
Print

Vasslestuvad kål med kryddsotad makrill, svartkål och yuzumarinerad fänkål Arla pro

Den kryddsotade feta makrillen serveras med härliga syrliga tillbehör. Fänkålen marineras med yuzu och spetskålen stuvas med smörad vassle. Filmjölken, som i det här receptet blir en restprodukt, kan användas som färskost.

Vasslestuvad kål med kryddsotad makrill, svartkål och yuzumarinerad fänkål Den kryddsotade feta makrillen serveras med härliga syrliga tillbehör. Fänkålen marineras med yuzu och spetskålen stuvas med smörad vassle. Filmjölken, som i det här receptet blir en restprodukt, kan användas som färskost.
Den kryddsotade feta makrillen serveras med härliga syrliga tillbehör. Fänkålen marineras med yuzu och spetskålen stuvas med smörad vassle. Filmjölken, som i det här receptet blir en restprodukt, kan användas som färskost.