En busenkel grön bufférätt med tre varianter av brysselkål. De yttersta bladen blir som salladsblad och blandas med kokt och krispigt friterad brysselkål. Gräddfil får en fastare och mer hållbar form när den hängs. Smaken balanserar beskan i svartkålsmajonnäsen.
Print

Variation på brysselkål med svartkålsmajonäs och syrad gurka Arla pro

En busenkel grön bufférätt med tre varianter av brysselkål. De yttersta bladen blir som salladsblad och blandas med kokt och krispigt friterad brysselkål. Gräddfil får en fastare och mer hållbar form när den hängs. Smaken balanserar beskan i svartkålsmajonnäsen.

Variation på brysselkål med svartkålsmajonäs och syrad gurka En busenkel grön bufférätt med tre varianter av brysselkål. De yttersta bladen blir som salladsblad och blandas med kokt och krispigt friterad brysselkål. Gräddfil får en fastare och mer hållbar form när den hängs. Smaken balanserar beskan i svartkålsmajonnäsen.
En busenkel grön bufférätt med tre varianter av brysselkål. De yttersta bladen blir som salladsblad och blandas med kokt och krispigt friterad brysselkål. Gräddfil får en fastare och mer hållbar form när den hängs. Smaken balanserar beskan i svartkålsmajonnäsen.