Att mixa valnötter i pajdegen gör den smakrik och knaprig. De söta plommonen är en härlig kontrast till den salta ädelostfyllningen till vilken alla ostsmulor, kanter och överblivna bitar kan användas.
Print

Valnötstarte med ädelost och plommon Arla pro

Att mixa valnötter i pajdegen gör den smakrik och knaprig. De söta plommonen är en härlig kontrast till den salta ädelostfyllningen till vilken alla ostsmulor, kanter och överblivna bitar kan användas.

Valnötstarte med ädelost och plommon Att mixa valnötter i pajdegen gör den smakrik och knaprig. De söta plommonen är en härlig kontrast till den salta ädelostfyllningen till vilken alla ostsmulor, kanter och överblivna bitar kan användas.
Att mixa valnötter i pajdegen gör den smakrik och knaprig. De söta plommonen är en härlig kontrast till den salta ädelostfyllningen till vilken alla ostsmulor, kanter och överblivna bitar kan användas.