Kycklinglår tål lite tuffare tag och trivs bra i ugnsrätter. Alla gillar italienskt, men använd svensk lufttorkad skinka och tvåårig Prästost istället för prosciutto och parmesan. Smartare och kostar hälften.
Print

Urbenat kycklinglår med lufttorkad skinka i krämig sås med medelhavskryddor och svamprisotto Arla pro

Kycklinglår tål lite tuffare tag och trivs bra i ugnsrätter. Alla gillar italienskt, men använd svensk lufttorkad skinka och tvåårig Prästost istället för prosciutto och parmesan. Smartare och kostar hälften.

Urbenat kycklinglår med lufttorkad skinka i krämig sås med medelhavskryddor och svamprisotto Kycklinglår tål lite tuffare tag och trivs bra i ugnsrätter. Alla gillar italienskt, men använd svensk lufttorkad skinka och tvåårig Prästost istället för prosciutto och parmesan. Smartare och kostar hälften.
Kycklinglår tål lite tuffare tag och trivs bra i ugnsrätter. Alla gillar italienskt, men använd svensk lufttorkad skinka och tvåårig Prästost istället för prosciutto och parmesan. Smartare och kostar hälften.