Ugnsbakad fisk är alltid tacksamt. Spröd fisk är en favorit och den här med cornflakespanering och buljongströssel är något extra. Ibland rostar vi ströbröd och cornflakes i ugn och serverar istället som strössel bredvid tillsammans med brynt smör.
Print

Ugnsstekt sejfilé med currykräm Arla pro

Ugnsbakad fisk är alltid tacksamt. Spröd fisk är en favorit och den här med cornflakespanering och buljongströssel är något extra. Ibland rostar vi ströbröd och cornflakes i ugn och serverar istället som strössel bredvid tillsammans med brynt smör.

Ugnsstekt sejfilé med currykräm Ugnsbakad fisk är alltid tacksamt. Spröd fisk är en favorit och den här med cornflakespanering och buljongströssel är något extra. Ibland rostar vi ströbröd och cornflakes i ugn och serverar istället som strössel bredvid tillsammans med brynt smör.
Ugnsbakad fisk är alltid tacksamt. Spröd fisk är en favorit och den här med cornflakespanering och buljongströssel är något extra. Ibland rostar vi ströbröd och cornflakes i ugn och serverar istället som strössel bredvid tillsammans med brynt smör.