En krämig svampmacka är självklart på hösten när det är högsäsong för svensk skogssvamp. Hårdstek svampen och rör inte om i pannan för då kyls den ner och svampen blir kokt istället för stekt. Lite soja i stuvningen förstärker svampens umamismak.
Print

Svamp – Lök – Grädde – Vattenkrasse Arla pro

En krämig svampmacka är självklart på hösten när det är högsäsong för svensk skogssvamp. Hårdstek svampen och rör inte om i pannan för då kyls den ner och svampen blir kokt istället för stekt. Lite soja i stuvningen förstärker svampens umamismak.

Svamp – Lök – Grädde – Vattenkrasse En krämig svampmacka är självklart på hösten när det är högsäsong för svensk skogssvamp. Hårdstek svampen och rör inte om i pannan för då kyls den ner och svampen blir kokt istället för stekt. Lite soja i stuvningen förstärker svampens umamismak.
En krämig svampmacka är självklart på hösten när det är högsäsong för svensk skogssvamp. Hårdstek svampen och rör inte om i pannan för då kyls den ner och svampen blir kokt istället för stekt. Lite soja i stuvningen förstärker svampens umamismak.