Stekt njure med gräddsås är en rätt som har varit lite bortglömd, men i Frankrike äter man den även till fest. Med smörfrästa grönsaker och smak av anis har klassikern fått en ny twist.
Print

Stekt kalvnjure med smörfräst spenat och haricots verts samt sås med smak av anis Arla pro

Stekt njure med gräddsås är en rätt som har varit lite bortglömd, men i Frankrike äter man den även till fest. Med smörfrästa grönsaker och smak av anis har klassikern fått en ny twist.

Stekt kalvnjure med smörfräst spenat och haricots verts samt sås med smak av anis Stekt njure med gräddsås är en rätt som har varit lite bortglömd, men i Frankrike äter man den även till fest. Med smörfrästa grönsaker och smak av anis har klassikern fått en ny twist.
Stekt njure med gräddsås är en rätt som har varit lite bortglömd, men i Frankrike äter man den även till fest. Med smörfrästa grönsaker och smak av anis har klassikern fått en ny twist.