Vacker rätt med härliga färger, tuggmotstånd och sötsyrlig citron- och ostkräm.

Sojabiff med citron- och ostkräm samt dinkelsallad med rostade morötter

Vacker rätt med härliga färger, tuggmotstånd och sötsyrlig citron- och ostkräm.

Gör så här

  • Sojabiff:

    • Fräs lök och vitlök i smör. Mixa med ärtor, bönor, potatis och broccoli. Tillsätt ägg, salta och peppra. Rör ihop och forma till biffar i önskad storlek.
    • Mixa solroskärnor och ströbröd. Vänd biffarna i blandningen och stek i smör tills de får en fin yta. Tillaga sedan i ugn, 100° ca 15 min.
  • Citron- och ostkräm:

    • Mixa ihop ingredienserna till ostkrämen.
  • Dinkelsallad:

    • Koka dinkelkornen.
    • Blanda morötter, olja, salt, timjan och honung i bleck. Tillaga i ugn, 200° ca 20 min. Blanda i dinkelkornen. Smaka av med vinäger och ev mer olja och salt.
    • Servera biffarna med dinkelsallad och ostkräm.