Smörbakad svamp med ragu på ärtor och potatisskum

Arla pro

Det fluffiga potatisskummet med lagrad ost och persilja gömmer en ragu på spritade ärtor och sockerärtor samt ett crust på panko med brynt smör och espelettepeppar. Portabellosvamparna är bakade i brynt smör vilket ger dem en mjuk och lätt fluffig textur.

Smörbakad svamp med ragu på ärtor och potatisskum Det fluffiga potatisskummet med lagrad ost och persilja gömmer en ragu på spritade ärtor och sockerärtor samt ett crust på panko med brynt smör och espelettepeppar. Portabellosvamparna är bakade i brynt smör vilket ger dem en mjuk och lätt fluffig textur.
Det fluffiga potatisskummet med lagrad ost och persilja gömmer en ragu på spritade ärtor och sockerärtor samt ett crust på panko med brynt smör och espelettepeppar. Portabellosvamparna är bakade i brynt smör vilket ger dem en mjuk och lätt fluffig textur.