Rotselleri är ett trevligt och smakrikt grönt alternativ till skinkan. Johan Backeus smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt att servera till många.
Print

Saltinbakad rotselleri med brynt smörcrème, syrad rödlök och rostad quinoa

Arla pro

Rotselleri är ett trevligt och smakrikt grönt alternativ till skinkan. Johan Backeus smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt att servera till många.

Saltinbakad rotselleri med brynt smörcrème, syrad rödlök och rostad quinoa Rotselleri är ett trevligt och smakrikt grönt alternativ till skinkan. Johan Backeus smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt att servera till många.
Rotselleri är ett trevligt och smakrikt grönt alternativ till skinkan. Johan Backeus smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt att servera till många.