Rotselleri som grönt alternativ till skinkan, kan vara svårt att servera till många på ett trevligt sätt. Johans smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt.
Print

Saltinbakad rotselleri med brynt smörcrème, syrad rödlök och rostad quinoa Arla pro

Rotselleri som grönt alternativ till skinkan, kan vara svårt att servera till många på ett trevligt sätt. Johans smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt.

Saltinbakad rotselleri med brynt smörcrème, syrad rödlök och rostad quinoa Rotselleri som grönt alternativ till skinkan, kan vara svårt att servera till många på ett trevligt sätt. Johans smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt.
Rotselleri som grönt alternativ till skinkan, kan vara svårt att servera till många på ett trevligt sätt. Johans smidiga upplägg i skivor toppade med en god, mjuk smörcrème, syrad rödlök och krispiga quinoafrön gör det enkelt.