En vegetarisk rätt med både färg och karaktär. Rödbetan lägger en stabil och mättande grund och kompletteras med både getost och en tomatconcassé med marconamandel. Servera med bräserat och glaserat lammlägg med örter.
Print

Saltbakad rödbeta med citronglaze, getost, yoghurtdressing och glaserat lammlägg Arla pro

En vegetarisk rätt med både färg och karaktär. Rödbetan lägger en stabil och mättande grund och kompletteras med både getost och en tomatconcassé med marconamandel. Servera med bräserat och glaserat lammlägg med örter.

Saltbakad rödbeta med citronglaze, getost, yoghurtdressing och glaserat lammlägg En vegetarisk rätt med både färg och karaktär. Rödbetan lägger en stabil och mättande grund och kompletteras med både getost och en tomatconcassé med marconamandel. Servera med bräserat och glaserat lammlägg med örter.
En vegetarisk rätt med både färg och karaktär. Rödbetan lägger en stabil och mättande grund och kompletteras med både getost och en tomatconcassé med marconamandel. Servera med bräserat och glaserat lammlägg med örter.