Vi bakar bröd varje dag. I början var det stressigt att få in brödbaket och det kändes komplicerat. Nu är det superenkelt. Den här degen är bara att blanda ihop och ställa i köket över natten för att baka ut morgonen därpå. Därför behövs det också så lite jäst i degen.
Print

Rydbos nattbröd Arla pro

Vi bakar bröd varje dag. I början var det stressigt att få in brödbaket och det kändes komplicerat. Nu är det superenkelt. Den här degen är bara att blanda ihop och ställa i köket över natten för att baka ut morgonen därpå. Därför behövs det också så lite jäst i degen.

Rydbos nattbröd Vi bakar bröd varje dag. I början var det stressigt att få in brödbaket och det kändes komplicerat. Nu är det superenkelt. Den här degen är bara att blanda ihop och ställa i köket över natten för att baka ut morgonen därpå. Därför behövs det också så lite jäst i degen.
Vi bakar bröd varje dag. I början var det stressigt att få in brödbaket och det kändes komplicerat. Nu är det superenkelt. Den här degen är bara att blanda ihop och ställa i köket över natten för att baka ut morgonen därpå. Därför behövs det också så lite jäst i degen.